Hvem er vi?

Drømmer du om at tjene penge på at blive model? Eller har du altid være fascineret af en karriere indenfor showbizz? Modelverdenen og TV-branchen er begge områder, hvor du skal have 100% styr på dig selv og din fremtoning.

Hos Castingportalen.dk får du den bedste hjælp, så du kan prøve kræfter med dine drømme. Du finder artikler og blogs, der kan give dig gode råd til at få succes til din næste casting, og du kan læse mere om, hvordan du forbedrer dine chancer for at skabe dig den karriere, du drømmer om.

Til dig der vil arbejde professionelt foran et kamera

Når du er ambitiøs og dedikeret, skal du brug blogs, der er skrevet af personer, som kender til branchen for model og skuespil. Det er de personlige beskrivelser, der kan blive den bedste hjælp for dig, når du forbereder dig til din kommende casting. Det er ofte netværket og insiderviden, der er kilderne til, at du højner dine chancer for at skille dig positivt ud til castingen.

Castingprotalen.dk henvender sig til mænd og kvinder, der er seriøse omkring karrieren indenfor showbizz. Du kan finde artikler, der både er for dig, der vil være skuespiller og dig, der vil i gang med professionelle modeljobs.

Det er ikke nok kun at møde op til casting. Det er afgørende for din succes, at du er bekendt med do’s and don’t’s, og at du har styr på, hvordan du præsenterer dig selv.

Forberedelsen er altafgørende. Hos Castingportalen.dk får du gode råd til, hvordan du arbejder med dine kreative evner, og hvordan du bedst træner dig op til at begå dig foran et kamera.

Manicures

Nail Add Ons

Gel Nails

Repairs