z13

Det er ikke alle der faktisk ved hvor meget akustikken betyder for os. Både vores krop og sind har brug for at befinde os i god akustik men også når vi skal optage vigtigt videomateriale kan en dårlig akustik forstyrre mere end vi lige regner med.

Støj distraherer mere end du regner med

Det er derfor ikke nogen dårlig idé at se på hvordan du kan skabe en bedre atmosfære i form af bedre akustik i dit hjem. Du kan lade dig inspirere på linket her: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler, hvor du helt sikkert vil blive overrasket over at opdage hvilke muligheder du rent faktisk har.

Med akustikpaneler der er designet til at passe ind i stort set alle typer hjem, får du let og enkelt fjernet en del af støjen du oplever derhjemme. Det kræver ubevidst meget fokus for din hjerne at distrahere fra de mange ekstralyde der skal sorteres fra og du vil dermed hurtigt opleve at der ikke skal så meget mere til før du allerede kan mærke det på din energi.

Få optimal akustik i dit selftape. Foto: Unsplash

Flere muligheder for at skabe den bedste akustik

Hvis du ikke lige synes der er et godt sted til akustikpaneler hjemme hos dig, så kan du også gøre meget i form af et akustikloft. Disse findes også i forskellige afarter som du kan se nærmere på via linket her: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustiklofter.

Når du sidder og skal lave et selftape eller en anden form for castingvideo er det vigtigt at din modtager ikke mister fokus fra dig. Det kræver for det første godt lys og selvfølgelig din bedste præsentation, men lyd kan også være rigtig vigtigt.

Forestil dig bare hvis du ser en video med en mand der taler direkte til kameraet. Meningen er kun at man skal blive informeret omkring hvad han har at sige, men begynder fuglen i træet i baggrunden at give den gas, vil den stjæle fokus. Det samme sker når der er dårlig akustik i det rum hvor du optager.