z13

Italien er et meget smukt land, som byder på lækker mad, varmt sommervejr, interessant historie og kultur. Landet er beriget med en masse smukke feriebyer, som hver især har noget unikt at byde på. Her i guiden vil vi beskrive tre af de indbydende feriebyer, hvor du og din familie kan bruge jeres sommer.

Rom

Rom er Italiens hovedstad, og også kendt som en af de mest ikoniske byer i verden. Byens mange seværdigheder, smalle gader, gode shopping muligheder og lækre restauranter, gør det nemt at finde rejser til Rom. Der er stor efterspørgsel på at besøge byen, så derfor planlægger flyselskaberne mange ture til og fra, især i højtiden. Roms atmosfære og mange smukke seværdigheder, er helt klart et besøg værd.

Venedig

Hvis man ønsker sig en unik oplevelse, skal man klart besøge Venedig. Byen er bygget op på vandet, så deres veje er små kanaler. Hele byen er smuk og romantisk at bevæge sig rundt i, og en anbefaling er især, at tage på tur i en gondol som sejler gennem byens kanaler. Her vil man få en mindeværdig rundtur og opleve nogle af de mange attraktioner, som byen byder på. Ligeledes anbefales det at smage på de lokale fisk og skaldyr, som er nogle af deres specialiteter.

Firenze

Er du en ægte kunstelsker, skal du helst sikkert besøge Firenze. Byen er kendt for sine mange kunstsamlinger på deres forskellige gallerier, heriblandt findes store kunstnere som Leonardo Da Vinci og mange andre. Firenze har dog meget mere end kunst at byde på. Her finder du også en smuk og enestående kultur, med mange luksuriøse butikker.

Mange vælger at tage et smut forbi en eller flere af disse byer, når de er på en mere eksotisk ferie i Italien. Det kan være dagsture eller et par overnatninger. Dog er byerne helt sikkert også egnet til en forlænget romantisk weekend.