z13

Skal du til at lave en film, tv-serie, kortfilm eller noget helt andet, som foregår på en skærm? Og mangler du en hunderace, som kunne være godt til dette formål? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig et lille indblik i, hvorfor netop den Amerikanske Bulldog er et godt valg til din film, tv-serie eller kortfilm. Læs med!

Hvordan ser den Amerikanske Bulldog ud?

Når man laver noget kreativt på en skærm, er det selvfølgelig vigtigt, hvordan det ser ud. Men hvordan ser en Amerikansk Bulldog egentlig ud? Den Amerikanske Bulldog kan have mange forskellige farver, men oftest er de hvide eller lysebrune. Nogle gange er de også en blanding af de to farver. Derudover er hunden stor, stærk og kraftigt bygget. Hunden har oftest et relativt fladt ansigt, og den har korte nedadgående ører. læs om amerikanskbulldog her. På linket kan du også finde billeder af hunderacen, så du nemt og hurtigt kan finde ud af, om den er noget for dig og dit projekt.

Hvilken rolle skal hunden have?

Men hvilken rolle vil så være god til netop den Amerikanske Bulldog? Hunden her kan have mange forskellige roller i en film, tv-serie eller kortfilm. Dog skal det lige nævnes, at hunden er ulovlig at have som kæledyr i Danmark, så du skal have fat i en udenlandsk hund, hvis du skal have netop denne hund med i dit projekt. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke roller hunden kan have.

God som vagthund

For det første er den Amerikanske Bulldog rigtig god som vagthund i et projekt. Hunden ser truende og farlig ud, og derfor kan den nemt give et godt billede til seeren om, at den er en farlig vagthund.

God som en fjende i filmen

For det andet er den Amerikanske Bulldog rigtig god som den farlige fjende i et projekt. Igen er det fordi, hunden ser farlig og truende ud, så den vil nemt kunne snyde seeren til at tro, at den er en af de onde skurke. Måske skal den være en håndlanger til en af de onde i dit projekt? Eller måske skal den snyde seeren og være en af de godes håndlanger?