z13

Når du skal fange en casters opmærksomhed, handler det ikke alene om det indtryk, du gør, eller hvor god en audition du laver. Ofte er det første de ser dit portræt og derfor spiller det også en kæmpe rolle. Det er en af de ting, der er værd at investere i, men hvad skal du være opmærksom på og, hvordan er du sikker på at finde en fotograf, der kan få det helt rigtige frem i dig?

Herunder kommer tre gode tips til det gode portræt.

Find den rette fotograf

Når du skal have taget et portræt, er det en god ide at tjekke på nettet og se de forskellige billeder, en fotograf har taget, så du kan finde en, der har den stil, du godt kan lide. Herudover er det også vigtigt for billedet, at du finder en, du føler dig tilpas ved og kan slappe af hos.

Sørg for altid at snakke med fotografen i telefon, inden du booker en tid, så du kan få snakket om, hvad du ønsker og få en fornemmelse af, om det er en, du kan lide. Det er mere vigtigt, end de fleste tror, at føle sig godt tilpas, når der skal tages billeder, så fotografen selv spiller også en kæmpe rolle i, ikke bare billedets kvalitet, men også din performance.

Fang modtageren

Der er mange måder at få taget et billede på, men faktum er, at det ofte er bedst at få taget et helt neutralt billede, så en caster kan se ’det blanke lærred’. Du kan sagtens have andre sjove alternativer liggende senere i dit CV, men portrættet bør være rent og neutralt.

Herudover er det en god ide med farver på billedet, da det er en stor del af din udstråling, på samme måde som dine øjne er det. Af den grund er øjenkontakt også den bedste ide, så du kan fange blikket på den, der skal se billedet og forsøge at skabe en kontakt på den måde – inden I overhovedet har mødt hinanden.

Vær dig selv

Med alt det sagt, så er det vigtigste, du skal gøre at være dig selv. På den måde kommer du til at brænde igennem og vise din bedste side.