z13

Vil du gerne forbedre din præstation på scenen, når du spiller teater eller lignende? Så skal du have fokus på dine pauser. Det virker måske en smule selvmodsigende, men prøv blot at læse med her, når vi går i dybden om, hvorfor pauser er så vigtige – samt hvordan det er, at du kan forbedre din præsentation med gode pauser.

 teater

Vigtigheden af pauser 

Pauser er utroligt vigtige for, at vores hjerne kan komme godt ned i gear igen og lige tænke på noget andet i en kort stund. Vores hjerne er ikke gode til at være på konstant, selvom de nu ofte er meget gode til at kunne holde fokus i meget lang tid ad gangen.

Sørg derfor for at holde nogle gode pauser, hvor du ikke kun giver din krop ro, men også giver din hjerne en chance for at falde helt ned i gear.

Mand

Hvad er en god pause?

En god pause er en, som giver dig mere energi – både fysisk og mentalt. 

Du kan med fordel gå hen i et afsides rum eller blot holde deres lidt for dig selv et par minutter i løbet af din pause. Det behøver såmænd ikke at være meget mere end det, for at man lige kan nå at falde helt ned i gear.

Hiv eventuel din el smøg frem om benytte den til en lille mindfullness øvelse, hvor du kun koncentrere dig om din el smøg og ikke noget andet. Hvis du ikke ryger e cigaret, så kan du også vælge et andet objekt til at lave en sådan mindfullness øvelse. Du kan såmænd også blot fokuserer på dine omgivelser op blot observere verden omkring dig.

Sådanne øvelse er guld værd for din hjerne og hjælper mad til at gøre dine pauser meget bedre, så din præsentation på scenen kan blive meget bedre.