z13

Når du arbejder med et kreativt fag, er branchen i sig selv hård. Det er dog ikke kun det der kan have en stor indflydelse på, at du har lyst til at koble lidt fra og slappe af for dig selv eller nyde en bytur med vennerne. 

Det hårdeste aspekt i kreative fag, er nok manglen på anerkendelse før man er nået i mål. Der er det lidt anderledes med de mere “traditionelle” uddannelser og arbejdspladser. Her bliver man oftest rost og anerkendt, allerede når man er i gang med studiet. 

De kreative fag bliver ikke modtaget lige så godt af dem man kender og dem man ikke gør. Læs her, hvordan du kan forfølge din drøm uden at brænde ud – nyd eksempelvis en drink som gin mango og stress af.

følg din drøm

Hold fast og opnå succes

Hvis du er en kreativ sjæl, så er de traditionelle arbejdspladser nok ikke det der kalder på dig. 

Det er vigtigt, at du gør noget godt for dig selv og at du laver det som gør dig glad. Det sværeste ved at forfølge sin drøm, specielt når det er en lidt anderledes vej end den andre går, er ikke så meget det at du bliver anerkendt, det er nok mere tavsheden fra venner og familie der gør mest ondt. 

Er du en af de heldige med et godt netværk der støtter dig så hold fast og åben op, så de kan hjælpe dig igennem processen. Det er dog langt de fleste, som oplever en tavshed fra netværket, ikke fordi de ikke er støttende, men nok mere fordi den kreative branche er svær at forstå og sætte sig ind i. 

Du vil opleve en bakke vej, mange afvisninger og mange nederlag, men det er det der er med til at skabe din fremtidige succes og det er vigtigt at du holder fast.

Nøglen til succes

 

Tid til dig selv

Det kan være svært at holde fast i sin drøm, når man støder panden mod en mur og man samtidig oplever en tavshed fra netværket. Men udover denne tavshed, har stort set alle også den indre kritiker. 

Det er den lille stemme som hele tiden fortæller du ikke er god nok eller ikke kommer til at opnå din drøm, bliv ved du vil ikke fortryde det. Er du ved at brænde ud så giv lidt tid til dig selv og pas endelig på med, at banke dig selv i hovedet. 

cocktail