z13

Godt software til filmredigering

Der findes en masse fede programmer til filmredigering. Og nu kan du finde en oversigt over nogle af de bedste programmer til redigering af film, der ikke koster en øre. Lær omkring en masse fede programmer, som du måske ikke engang har hørt om endnu og tag og prøv dem af. Læs også omkring hvordan du bedst muligt beskytter din computer, det er nemlig vigtigt. Computere er en stor del af manges hverdag, om det er i forhold til skole, arbejde eller fritid. Så tag dig godt af den.

Find 12 gode værktøjer til filmredigering som er helt gratis. Prøv dem af og se om det er noget for dig. Der er mange muligheder, og du kan selv udvælge det program der passer bedst til dig og dine behov.

Billede: unsplash

Top programmer til film

Der er tusindvis af programmer derude. Her finder du nogle af de bedste programmer til filmredigering og hvilke funktioner de har. Og så er de endda helt gratis. For eksempel programmet Lightworks. Den er kvaliteter som muligheder for redigering af mange videotyper, hurtig eksport til medier som YouTube og Instagram og er smart med hensyn til optimering af tid. Du kan også vælge at opgradere til betalingsversionen, hvis du gerne vil se endnu flere muligheder og værktøjer.

VideoPad er et andet gratis program der er rigtig smart, for dig der gerne vil redigere videoer af høj kvalitet. Det er super simpelt at anvende og finde rundt i, du kan finde effekter, sætte tekst ind og meget mere. Desuden kan det let eksporteres til for eksempel Google Drev eller YouTube.

Beskyttelse af din computer

Beskyt effektivt din PC, så du undgår at en bliver hacket eller du får en virus. Vi bruger computere rigtig meget i vores hverdag, så det er vigtigt at have et godt program, der beskytter din computer mod den slags. Læs meget mere omkring hvordan du beskytter din computer her.