z13

Hvis du enten ikke ved, hvad en varmepumpe er, eller hvis du overvejer at investere i en, er der god grund til at læse med her. Her kan du nemlig blive langt klogere på de mange fordele, der er forbundet med en varmepumpe.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en elektrisk maskine, som er programmeret til at omdanne energi til varme. Det er derfor en både smart og effektiv kilde til at varme dit hjem op med. En varmepumpe har den særlige egenskab at kunne udnytte enten jordens eller luftens energi og omdanne denne til varme. Energien kan også omdannes til varmt vand, hvorfor en varmepumpe kan tjene mange forskellige funktioner i et hjem – og ikke mindst erstatte de gamle løsninger.

Der findes forskellige former for varmepumper

Udvalget af varmepumper er stort – og selve begrebet varmepumper er i virkeligheden blot en fælles betegnelse for en lang række forskellige varianter, der alle kan forskellige ting. Dog har de alle det samme til fælles; at skabe varme.

Du kan altid rådføre dig omkring hvilken varmepumpe, du bør vælge. Grunden til at dette kan variere skyldes, at de forskellige varmepumper egner sig bedst til forskellige ting.

Normalvis er en varmepumpe cirka på størrelse med et køleskab, hvorfor den sagtens kan placeres strategisk i hjemmet, således den ikke er synlig. De fleste varmepumper vejer omkring 60 kilo og er derfor ikke nemme at flytte rundt på.

Hold varmen derhjemme – så du kan øve dine castings uden at fryse!

Det er vigtigt ikke at fryse derhjemme. Går man og fryser, bliver ens lyst til at opholde sig i hjemmet også betydeligt formindsket. Hvis du eksempelvis øver dig til en kommende casting på enten de skrå brædder eller på det store lærred, vil det også være et ganske forstyrrende element. Det vil svække din evne til at koncentrere dig – og du giver dermed ikke dig selv de bedste arbejdsbetingelser.

At gå til casting er et krævende og stort job som kræver din fulde opmærksomhed og fokus. Sørg derfor for at øve dig i rare, varme og behagelige omgivelser.