z13

Uafhængigt af køn og alder, kan alle mennesker miste overblikket engang imellem, nogle mere end andre. 

Det er forstyrrende da planer og tid bliver stressende og uoverskuelige. Overblik er en fordel i alles livsstil. Om du er hårdtarbejdende eller hjemmegående, er overblik nøglen til overskud. 

Uoverskuelig hverdag

Visuel planlægning

Hvis du er et menneske med mange ting om ørerne, kan det være en hjælp at få dagens, ugens, månedens eller sågar de årlige planer sat i system. Det kan gøres på mange måder. Nogle skriver det ned på en lille huskeseddel. 

Andre bruger sin mobil eller computers indbyggede kalender. Et problem mange muligvis får, er at planerne bliver væk. Enten fordi man smider huskesedlerne væk, eller fordi man glemmer at man har skrevet dem ind i sin kalender og ikke får den tjekket. En løsning kan være at have en kalender til væggen. Den er i fysisk form og kan give et større overblik over en længere periode. 

Den kan hænge på væggen i køkkenet eller på arbejdspladsen, hvor man ofte suser forbi den. Derved kan du løbende tjekke op på, hvad dagene byder på af opgaver og arrangementer. 

Der er mange teorier om at man lærer og husker bedst, når man får det ned gennem hænderne. Dette er en af grundene til at en fysisk kalender, som man selv skriver i, kan være en hjælp til at huske planer.

Vægkalender

Ekstra udsmykning 

En vægkalender behøver ikke blot at være et funktionelt tilkøb, som hænger og ser kedelig ud. De kommer heldigvis i mange farver og former. Om den skal op i hjemmet eller på arbejdet, kan man vælge at gøre det til et fint ophæng som også pynter. Det er naturligvis forskelligt hvilken æstetisk smag folk har hver især. 

Derfor kommer det til gode at der er et bredt udvalg. Nogle ønsker måske at den skal være neutral, og andre sætter pris på lidt farver og anderledes opsætning. Uanset farve eller stil er en vægkalender heldigvis ikke en dyr investering. Et billigt og brugbart købt lyder godt i de flestes ører, og derfor er en vægkalender en god ide, hvis man føler at der er kaos i hverdagens planlægning.