z13

Messer er en fantastisk måde at promovere din virksomhed på. De giver dig mulighed for at møde potentielle kunder og klienter og for at netværke med andre virksomheder. På messer kan du også vise dine produkter og tjenester frem og få feedback fra potentielle kunder. Desuden kan messer være en fantastisk kilde til markedsundersøgelser, da du kan få kendskab til de seneste tendenser og se, hvad dine konkurrenter har gang i. Endelig kan messer være en god måde at udvide sit netværk på. De er en god mulighed for at møde nye mennesker og lære om nye produkter og tjenester. Skal du på messe og vil du gerne have nogle tips til, hvordan du bedst kan promovere din virksomhed? Så læs med herunder.

Medbring bannere og roll-ups

En af de bedste og mest traditionelle måder at promovere sit brand eller sin virksomhed på, når man er på messe, er ved at få produceret bannere, plakater, roll-ups og andet markedsføringsmateriale, som kan være med til at gøre, at din virksomhed skiller sig ud og bliver set. Balloner, gratis snacks eller drikke, kan også være utroligt effektivt, til at lokke folk forbi din stand. Og glem for Guds skyld ikke visitkort!

Hyr andre til at promovere for dig

Når man er på messe, har man en fast stand, som kan være svær at komme væk fra, især hvis man ikke har medarbejdere med. Dette kan man komme omkring, ved eksempelvis at hyre eventpiger, som kan gå rundt på messen, blandt de andre stande, og promovere din virksomhed. De kan for eksempel bære en t-shirt med dit firmalogo på og en kurv med bolscher og flyers, som de kan dele ud til de mennesker de møder på vejen, mens de opfordrer dem til at kigge forbi din stand. Eventpiger kan være utroligt effektive til dette.