z13

Motion er vigtigt, men hvem siger, at det skal være ensbetydende med kedelige løbeture og intetsigende vægttræning?

Ved at dyrke god, intens sex kan man forbrænde en hel masse kalorier samtidig med, at man har det sjovt og rart. 

I den forbindelse er det dog vigtigt at have styr på sikkerheden i form af fornuftig prævention, for det kan desværre ofte være en mangelvare. 

Hvis man er til analsex eller bare gerne vil have en oplevelse, der er så sikker, som den kan blive, bør man købe nogle tykke kondomer

De har nemlig flere fordele og er ideelle for hvem, der gerne vil have vild, lækker og sikker sex. 

kondomer

Som et almindeligt kondom – bare sikrere

Almindelige kondomer er utvivlsomt et rigtig sikkert præventionsmiddel, men med de lidt tykkere, stærkere kondomer er man garanteret et endnu højere sikkerhedsniveau. 

De har nemlig sværere ved at gå i stykker, da de med den marginalt tykkere gummiisolering er langt mere slidstærke og stadig sikrer den gode følelse. 

Derfor er de særdeles velegnede til analsex, hvorfor både hetero- og homoseksuelle par kan nyde godt af de tykke kondomer. 

Ved analsex er der nemlig markant større chance for, at et almindeligt eller ekstra tyndt kondom kan gå i stykker, hvilket man aldrig ønsker. 

Derfor kan det være en stor fordel at optimere sikkerheden med en masse glidecreme og altså ikke mindst ét af de mest sikre kondomer, man kan få. 

sexet kvinde

Vild sex eller mange partnere

Det er ikke kun til analsex, at det er fornuftigt at være lidt ekstra opmærksom på alle involverede parters sikkerhed. 

For et helt gennemsnitligt par, der godt kan lide en omgang vild, intens sex, er de tykke kondomer også smarte at have liggende i skuffen. 

Også folk, der har mange forskellige sexpartnere, bør overveje de tykke, stærke kondomer, hvis de vil beskytte sig mod kønssygdomme eller uønskede graviditeter. 

I Danmark er der således hvert år mange tilfælde af seksuelt betingede sygdomme, og dem kan man forebygge ved at bruge et kondom, som man kan stole på ikke pludselig revner. 

Sex med et tykt kondom er nøjagtig ligeså sjovt som sex uden – det er bare langt mere sikkert. Her slipper du for alle bekymringerne ved sex uden kondom – og hvem vil ikke gerne være fri for dem?

Så uanset, om man er mand, kvinde, homo- eller heteroseksuel, bør man overveje de tykke kondomer, hvis man kan lide vild sex eller bare sætter pris på sikkerheden.