z13

Er du ligesom mange andre i landet forgabt i tv-serien, hvor der graves langt tilbage i familiehistorien for at finde tabte familiære relationer. Så er det måske nu, du skal slå til, eftersom Køge Netavis, netop har afsløret et event, hvor lige præcist dette er muligt.

 

Etiske aspekter

Det at lave journalistisk på den måde, som Mette Frisk gør, når hun for åben skærm blotlægger menneskers ophav kan til tider være et etisk og moralsk minefelt. Og som alle, der har stiftet bekendtskab med etiske dilemmaer, så er det ikke altid lige vel at gennemskue, hvordan situationen behandles bedst. Det er blandt andet nogle af de overvejelser som tv-værten i Forsvundne arvinger, har med sig, når hun både gør forarbejdet, men også optager, de ting, der kommer på landsdækkende fjernsyn. Det er jo netop et program, hvor du kommer helt tæt på de mennesker, hvis historier er i fokus i de enkelte afsnit og sekvenser. Det kan du høre om som et af de emner som Mette Frisk vil snakke om under hendes foredrag, som du måske kan komme med til, når Mette holder foredrag i byen Køge på Sjælland. Derudover vil der også være fokus på den måde researchen og alt forarbejdet laves og evalueres.

 

Hold dig opdateret

Det og mange andre ting, kan du holde dig opdateret omkring, hvis du holder øjnene åbne og friske på Køge Netavis. Der er både events som denne, såvel som mange debatter om samfundsrelaterede problematikker, kulturelle indsigter og mange andre emner. Hvis du kommer fra Køge eller byens nærområde, er det måske oplagt at holde sig orienteret om de nyheder, der må være helt tæt på en selv. Men selv hvis du ikke er fra Køge kan der måske også være noget materiale af interesse for dig. Du kan i hvert fald give det et skud.